top of page

Media.

TV4, Nyhetsmorgon

​Jenny Strömstedt och Peter Jihde pratar äggdonation med Åsa och fertilitetsläkaren Claes Gottlier.

 

 

Sveriges Radio P4, Elfving möter Åsa Sandell

Ulf Elfving möter Åsa som berättar om den rädda tjejen med lovande basketkarriär som blev en idrottshatande kulturarbetare till att sedan ta revansch med boxningen. Hennes liv har kantats av höjdpunkter som matchen mot Mohammed Alis dotter Laila men även av smärtsamma erfarenheter med kontrollerande män och dödshot.
Dessutom hör om Åsas resa att bli mamma; från ett offentligt missfall till en äggdonation i Riga.

Change the game

Lördagen den 27 september var Åsa moderator på Gammlia Idrottscenter i Umeå. Då gick startskottet för Change the game, ett projekt som går ut på att sprida ett nytt tankesätt kring barns idrottande. 

Medverkade gjorde bl a Michail Tonkonogi, professor i idrottsfysiologi, Emil Risberg, utvecklingschef för Svensk innebandy, samt idrottsprofiler som Björn Ferry, Per Elofsson och Heidi Andersson.

 

 

TV4, Efter tio

Malou von Sivers pratar med Frank Andersson och Åsa om att bli förälder sent i livet.

Sveriges Radio P1, Kropp & själ

I P1:s "Kropp och själ" berättar Åsa om hur en äggdonation går till och hur det är att få barn sent i livet.

Stora träningspriset 2014

För tredje året i rad utser Friskispressen vinnaren av Stora träningspriset. Det delas ut till en person som gjort något utöver det vanliga för att inspirera till rörelse utanför F&S-världen. Åsa sitter i juryn tillsammans med Peter Wigert, generalsekreterare för Friskis&Svettis och Mattias Wising Bonde, chefredaktör för Friskispressen.

Sveriges Radio P1, Kropp & själ 

35+. Om en av de allra tuffaste och mest omdiskuterade klassiska sporterna som plötsligt blivit attraktiv för kvinnor som närmar sig 40-årsåldern.

bottom of page