top of page
  • Facebook Social Icon
Kombox 2016.
New grounds.
 
Nora, Bergslagens pärla, har begåvats med ett boxningsgym!

Träna som ett proffs! Hos Åsa – eller hos er!

 

Är du nybörjare lär hon dig slå på mittsar, sandsäck, speedboll och päronboll – har du tränat boxning tidigare kan Åsa visa dig hur du finslipar teknikerna. Boxningsträning sätter hela kroppen i rörelse och rymmer allt: kondition, koordination, teknik, styrka och explosivitet. Dessutom är det hur kul som helst!

 

Våren 2014 öppnade Åsa träningsverksamhet i lokaler i Vasastan i Stockholm. 2016 gick emellertid flyttlasset till Nora – Åsa och hennes familj hittade sitt drömboende där – vilket inneburit lite förändringar. I dag bedrivs den dagliga verksamheten på Prästgatan 27, i Noras fina bryggeriområde, men fortfarande finns alla möjligheter att boka Åsa för ett träningspass på plats – i princip var som helst i landet. Så som t ex Svenska Simhopplandslaget eller Ängelholms Kickboxningsklubb har gjort.

 

Här kan du göra en förfrågan!

"Det här var en av mina trogna polare i New York. Jag brukade
bl a sjunga 'Nu grönskar det i dalens famn ...' när jag slog.
Fem års abstinens ... men nu äntligen ett eget litet gym – och en alldeles egen päronboll!"

En annan variant är att jag kommer till er. I våras höll jag t ex träningspass i samband med Blogger Boot Camp 2015 (som f ö gav mig en fantastisk recension!) samt kombinerat träningspass med föreläsning för Majornas BK i Göteborg. Fick en fin recension även där!

Kostnad: beroende på antal deltagare samt naturligtvis på plats. Utrustning kan för det mesta också ordnas.

 

Kontakta mig för förslag.  Det gör du lättast här!

bottom of page