top of page

© Anna Schori

Kontakt.

​Vill du höra Åsa prata om sina erfarenheter från ringen? Eller be henne leda en debatt? Eller vill du kanske köra ett svettigt och proffsigt träningspass?Åsa var en klassisk duktig flicka - blyg, osäker, och lika rädd för
att lyckas som att misslyckas. Genom boxningen fann hon vilja och passion, hon utmanade sig själv och sin omgivning och blev starkare både i och utanför ringen.
Hör Åsa tala om hur det gick till när hon blev förälskad i en sådan brutal sport som boxning. Om hur det är att träna på Gleason's Gym i New York, där hon bodde under tre år. Om hur man finner kraft att resa sig upp när man blivit nedslagen, både bildligen och bokstavligen. Och inte minst: vad en sådan utmaning kan lära en om vem man är.Åsa är också en uppskattad moderator. Hon har bl a lett Länsstyrelsens tvådagarskonferens ”Nationell konferens om prostitution och människohandel” med 250 deltagare. Talade gjorde bl a Nyamko Sabuni, och Åsa ledde en paneldebatt med bland andra advokat Claes Borgström och författaren Petra Östergren. 

Åsa har vidare modererat ett samtal om "Idrott och läsning" med författaren Niklas Krog och läsambassadören och författaren Johan Unenge på Bok & bibliotek 2012, samt seminariet "Krisen kommer. Var beredd." med bl a Mona Sahlin och Paul Ronge på Kvalitetsmässan 2013.Är du nyfiken på hur det känns att slå? Tränar du redan och är sugen på att bredda din repertoar? Skuggboxning, mittsträning och hopprep är några av de grundpelare som Åsa lär ut, till enskilda eller i grupp. I boxningsträningen finns allt: kondition, koordination, styrka, explosivitet. Och inte minst – det är otroligt kul och lustfyllt! Så här rapporterade Smålandsposten om en träning Åsa höll för kampsportklubben Växjö Titans, och så här skrev Nerikes Allehanda om hennes dag med svenska simhopplandslaget.

Här – på KOMBOX-sidan kan du läsa mer

 

Your details were sent successfully!

bottom of page